Certificeringen

Bekijk onze certificeringen

NIKTA

NIKTA is dé partner voor certificerings- en examineringsvraagstukken. We leveren graag maatwerk en hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid staan bij ons centraal. Examen doen bij NIKTA betekent binnen 24 uur een vermelding in het Centraal Diploma Register.

Reanimatieraad

De NRR (Nederlandse Reanimatieraad) is opgericht in 1993 en is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, Het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). De eerste doelstelling van de NRR was het bereiken van overeenstemming met betrekking tot een uniform lesprogramma in elementaire reanimatie in Nederland.

ERC

 

NVB

De NVB is KIWA erkend en heeft een onafhankelijk examenbureau waar gecertificeerde examens volgens ISO 17024 worden afgenomen op operationeel, kader en HBHV-niveau.

Hartstichting

De Nederlandse Hartstichting, ook kortweg de Hartstichting genoemd, is op 29 januari 1964 opgericht voor de bestrijding van hart- en vaatziekten en voor de verbetering van de overlevingskansen en van de kwaliteit van leven van hart- en vaatpatiënten.

Top